zondag 27 november 2016

Visschotel met aardappelpuree uit de oven...

Zo nu en dan proberen we een nieuw recept uit. En dan bepalen we unaniem of het een blijvertje is of toch maar niet meer. En we hebben er weer een bij: visschotel met aardappelpuree.




Ingrediënten:
1 courgette in blokjes
3 tomaten in blokjes (wij gebruikten blik tomaten)
125 ml crème fraîche
aardappelpuree (ongeveer 900 g)
2 blikjes zalm (uitgelekt)
3 bosuitjes in ringetjes

Aardappelpuree kant en klaar of vers zelf maken.
In een koekenpan olijfolie verhitten en dan op hoog vuur courgette en tomaat al roerend bakken. Tot deze lichtbruin zijn.
Roer de crème fraîche erdoor en laat het geheel iets afkoelen.

Verwarm de oven voor op 200˚C. Vet de ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de eerste helft van de aardappelpuree over de ovenschaal. Dan het mengsel van courgette en tomaat. Meng de zalm met de bosuitjes en dit wordt de volgende laag. En daarna de rest van de aardappelpuree. Een beetje olijfolie erover en dan 20 minuten in de oven. En smullen maar.




Bij ons mag dit recept blijven en komt vast binnenkort weer op tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
groetjes, Nicole

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...